Een slotenmaker vervangt sloten. Dat is het algemeen beeld van een slotenmaker. Maar tegenwoordig zijn de diensten van slotenmakers een heel stuk ruimer geworden. Zij doen de laatste tijd heel wat meer dan alleen maar het slot van een deur vervangen. 

De diensten van slotenmakers 

De slotenmakers in Leuven, daar kan je voor heel wat zaken bij terecht. Om een idee te hebben van wat slotenmakers tegenwoordig allemaal doen, sommen we hun taken even op:

  • Een slot van een auto of deur openen, vervangen of repareren
  • Het plaatsen, vervangen of repareren van elektrische sloten 
  • Sloten van een brievenbus openmaken, vervangen, repareren of plaatsen
  • Hulp bieden wanneer je bent buitengesloten
  • Een sluitplan opstellen
  • Inbraakbeveiliging en inbraakpreventie 

 

Wanneer je jezelf dus hebt buitengesloten of je gaat voor langere tijd op vakantie, bel een van de Slotenmakers in Leuven! 

 

Dag en nacht paraat! 

Een slotenmaker moet te allen tijde gecontacteerd kunnen worden. Ook ‘s nachts kan iemand zich buitensluiten of kan er een slot kapot gaan. Daarom zijn er slotenmakers zoals Slotenmaker123 die je dag en nacht kan bereiken. Heb je je ‘s nachts buitengesloten? Is de sleutel op zondag in het slot blijven steken? Breekt je sleutel af op een feestdag? Bel dan een van de slotenmakers en zij staan zo snel mogelijk voor de deur. 

De kosten van een slotenmaker

Een slotenmaker werkt natuurlijk niet gratis en moet betaald worden. De kosten van de slotenmaker kunnen onmogelijk op een vast bedrag vastgezet worden. Dit hangt van een aantal zaken af: wat moet er juist gebeuren, moet de slotenmaker van ver komen, is het een spoedprocedure en wanneer moet de slotenmaker komen. Wanneer de slotenmaker enkel een slot moet open krijgen, is dit uiteraard goedkoper dan wanneer er een nieuw geplaatst moet worden.