Over Ons

 

Ok√©, dus je hebt besloten dat je een architect wilt inhuren, of je hebt tenminste de mogelijkheid overwogen om wat onderzoek te doen. Nu wil je weten hoe je voor een architect moet kiezen, als je niets van architectuur af weet, daarom moet je een architect inhuren! Oef …

Allereerst, hoe vind je een architect om mee samen te werken? Ik heb een paar aanbevelingen, vraag eerst al je vrienden en kennissen of ze met een architect hebben gewerkt, een architect kennen of er een kunnen aanbevelen. Mond-tot-mondreclame is de beste manier om iemand te vinden die u wilt vertrouwen met een project dat net zo persoonlijk is als het ontwerpen van uw huis, gebouw of ruimte. Als je vrienden je geen naam of twee kunnen geven, ga dan naar je plaatselijke afdeling van het American Institute of Architects. Of gewoon Google: Architect, uw locatie en wat u maar wilt bouwen.

Hoe weet u of ze aan uw behoeften kunnen voldoen en u alles kunnen geven wat u wilt? Misschien heb je wat onderzoek gedaan en heb je, zoals vaak het geval is, ontdekt dat verschillende architecten op jouw locatie prachtige huizen of gebouwen bouwen en geweldige foto’s op hun website hebben staan. Sommige zijn misschien jouw stijl, misschien andere niet, maar nu ben je in de war, want als alle architecten prachtige ruimtes ontwerpen, hoe weet je dan welke de juiste voor jou is?

Misschien zou het selecteren van een architect hetzelfde moeten zijn als het selecteren van een puppy. Voordat je een puppy krijgt, doe je onderzoek, zoek je uit welk type je wilt op basis van hoe ze eruit zien, welke trainingsvereisten ze hebben, welke persoonlijkheidskenmerken gebruikelijk zijn bij dat ras, hoe groot ze zijn of zullen worden, hoe ver ze zijn. weg zijn de locaties om er een uit te kiezen, en als je daar eindelijk bent, kies je degene die je aandacht trekt. Misschien is het de schattigste, misschien is het de rustige die op zichzelf speelt, of misschien is het de pittige die pronkt en erg vriendelijk is.